GEDACHTENGOED

Gedachtengoed

Wij werken voor alle soorten opdrachtgevers: van particulier tot bedrijf en van aannemer tot gemeente of provincie. Grondslag wordt altijd ingehuurd om de klant te adviseren bij zijn of haar vraag. Hiermee zijn we dicht bij de kern van ons bestaan:

HET DENKEN AAN EN NAMENS DE KLANT STAAT CENTRAAL.

Een terugkerend fenomeen in deze tijd, in onze sector, is; dat het denken aan de klant (best for project) wordt uitgeschakeld. Zodra de adviseur omschakelt in het denken wat het beste is voor hemzelf (best for company), gaat het fout.

Binnen de huidige wet- en regelgeving is er nog steeds ruimte voor keuzes. Samen met u bepalen wij de voor u juiste weg, om zo tot een beste oplossing te komen die kwalitatief aan uw eisen voldoet maar ook praktisch en economisch de beste keuze is. Daarbij schromen wij niet om nieuwe ideeën direct in praktijk te brengen.

Deze denkwijze vormt de basis waardoor Grondslag een prima reputatie heeft opgebouwd. We scoren structureel goed in ons klanttevredenheidsonderzoek en veel van ons werk mogen we uitvoeren voor een grote groep van vaste klanten. Ook voor u gaan wij graag aan de slag!

Top