WERKEN BIJ

Werken bij

Sta jij met beide benen op de grond, ben je flexibel en zelfstandig en heb jij zin om samen met je collega’s aan projecten te werken binnen één van de grootste en meest toonaangevende bodemkwaliteitsbureaus van Nederland?

Dan hebben wij binnen de afdeling Bodem op één van onze vestigingen in Heerhugowaard, Steenwijk of Kamerik (Woerden) de perfecte baan voor jou!

Door de enorme afwisseling van projecten en klanten (van gemeentes, MKB tot multinationals) zal elke dag anders door jou kunnen worden ingevuld; omdat jij flexibel bent, kun je je snel in elke voorkomende situatie verplaatsen.

Je eigen verantwoordelijkheid is groot. De klantencontacten hebben wij hoog in het vaandel staan; jouw betrokkenheid bij het project is van groot belang!

Deze functie betreft een spilfunctie in het middenkader waarbij je de projectleiders ondersteunt en jezelf uitdaagt om steeds meer projecten zelfstandig te gaan draaien. We geven je hiertoe graag de ruimte en stimuleren groei en flexibiliteit binnen onze organisatie.

De dagelijkse uitvoering van de veldwerkzaamheden wordt door jou gedegen voorbereid zodat het team van de buitendienst elke dag goed geïnformeerd op de locatie van uitvoering zijn werk kan doen. De contacten tussen het veldwerkteam en jou zijn van groot belang voor de organisatie en het soepel verlopen van het project.

Binnen het team Bodem (circa 65 medewerkers) zal je verantwoordelijk worden voor de contacten met de opdrachtgevers en steeds meer zelfstandig projecten gaan leiden.

Na overleg met de klant breng je de vraagstelling duidelijk in kaart en maak je een plan van aanpak met de bijbehorende offerte. Je bent verantwoordelijk voor de informatievoorziening naar het veldwerkteam. Aan de hand van de resultaten van het veldwerk en de bodemanalyses breng je een gedegen advies uit aan de opdrachtgever. Het goed managen van het gehele project is jouw uiteindelijke doel. Kijk voor meer informatie op onze pagina "vacatures".

Top