Stage of afstuderen bij Grondslag

Stage of afstuderen bij Grondslag

Grondslag versterkt regelmatig haar team met een stagiair. Ook biedt Grondslag de mogelijkheid om een afstudeerproject te doen binnen het bedrijf. Grondslag is tevens een geregistreerd leerbedrijf voor bij het Sbb (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).  Al diverse stagiaires en afgestudeerden hebben inmiddels bij Grondslag een vaste baan gevonden. Grondslag heeft plaats voor zowel MBO, HBO- als universitaire studenten.

Wat kan je doen bij Grondslag
De stagiair draait mee in de gehele organisatie van het bedrijf. Er wordt een evenredige verdeling gemaakt tussen voorbereiding (terrein-inventarisaties/-voorbesprekingen historisch onderzoek), buitenwerk (monstername grond en grondwater) en kantoorwerk (maken offerte, schrijven rapportage, werken aan het stageverslag). Tevens is er ruimte voor het bezoeken van een bodemsaneringsproject in uitvoering en voor een bezoek aan het laboratorium.

Leerdoelen
Het is de bedoeling dat de stagiair aan het einde van de stage het vakgebied bodemonderzoek/bodemsanering/bodembeheer goed heeft leren kennen en eventuele eigen leerdoelen heeft behaald. Tevens dient inzicht te zijn verkregen in het werken bij een dynamische en resultaatgerichte onderneming. De stagiair dient de afweging tussen het werken bij overheid versus bedrijfsleven en het werken bij een groot bedrijf versus een klein/middelgroot bedrijf gefundeerd te kunnen maken.

Afstudeerproject
Grondslag heeft verschillende mogelijkheden voor een afstudeerproject. In samenspraak met de student wordt gekeken wat het onderwerp van het afstudeerproject wordt. Uiteraard kan de student ook zelf een voorstel doen. Grondslag streeft naar een afstudeerproject die leidt tot een concreet product voor haar organisatie.

Begeleiding/vergoeding
De stagiair wordt begeleid door een vaste mentor die regelmatig overleg heeft over zaken als tevredenheid/werkvreugde, werk, schoolverslagen, functioneren binnen de groep, etc. Voor de dagelijkse begeleiding bij de werkzaamheden kan ook worden teruggevallen op de overige collega's. Met z'n allen zullen we proberen er een leuke en leerzame periode van te maken. De stagevergoeding bedraagt € 500,- netto per maand.

Meer informatie
Wil je meer weten over de mogelijkheden van een stage of afstudeerproject bij Grondslag, neem dan contact op met:

Grondslag vestiging Heerhugowaard
tel: 072-5729457 of mail: info@grondslag.nl

Top