WERKEN BIJ

Werken bij

Houd je van dynamiek, afwisseling, meerdere bordjes in de lucht houden en heb jij zin om samen met je collega’s aan projecten te werken binnen één van de meest gespecialiseerde bodemkwaliteitsbureau’s van Nederland?

Dan hebben wij binnen de afdeling Bodem op onze vestiging in Kamerik (Woerden) de perfecte baan voor jou!

Door de enorme afwisseling van projecten en klanten (van gemeentes, MKB tot multinationals) zal elke dag anders door jou kunnen worden ingevuld; omdat jij flexibel bent kan je je gauw in elke voorkomende situatie verplaatsen. Je eigen verantwoordelijkheid is groot. De klantencontacten hebben wij hoog in het vaandel staan waarbij jouw betrokkenheid bij het project van groot belang is!

Deze functie betreft een spilfunctie waarbij je de projectleiders ondersteunt en jezelf uitdaagt om steeds meer projecten zelfstandig te gaan draaien. We geven je hiertoe graag de ruimte en stimuleren groei en flexibiliteit binnen onze organisatie.

De dagelijkse uitvoering van de veldwerkzaamheden wordt door jou gedegen voorbereid zodat het veldwerkteam elke dag goed geïnformeerd op de locatie zijn werk kan doen. De contacten tussen het veldwerkteam en jou zijn van groot belang voor de organisatie en het soepel verlopen van het project.

Binnen het team Bodem (circa 80 medewerkers) zal je verantwoordelijk worden voor de coördinatie van projecten. Tijdens overleg met de klant breng je de vraagstelling duidelijk in kaart en maak je aansluitend een plan van aanpak met de bijbehorende offerte. Je bent verantwoordelijk voor een soepel verloop van het project. Aan de hand van de resultaten van het veldwerk en de bodemanalyses breng je een gedegen advies uit aan de opdrachtgever. Het goed managen van het gehele project is jouw uiteindelijke doel.

Kijk voor meer informatie op onze pagina "vacatures".

Top