WERKEN BIJ

Werken bij

Werken bij Grondslag “Doe het maar gewoon!”

De kernwaarden geven sturing aan de wijze hoe er bij Grondslag wordt gedacht en langs welke lijnen de beslissingen worden genomen.

Eén van de belangrijkste pijlers van het bedrijf is de groep van mensen die bij Grondslag werkt. We hebben nu een prima groep, die bestaat uit leuke, betrokken mensen die zowel de klant als een collega willen dienen.

Grondslag is heel succesvol met het aannemen en behouden van mensen die eerder in hun leven al eens hebben gekozen voor het vakgebied bodem/grondwerk. Echter, de tijd heeft geleerd dat we bij Grondslag goed in staat zijn om nieuwe collega’s met een andere opleiding of werkervaring intern op te leiden tot bodemspecialist. Dat geldt zowel voor de nieuwe collega’s die buiten werken, als ook voor de collega’s op kantoor en voor de mensen die een combifunctie vervullen (binnen en buiten).

Je kunt jezelf ontwikkelen als vakspecialist, maar zeker ook als mens.

Je voelt je al snel thuis bij Grondslag. Om dat te bereiken krijgt iedereen een intern opleidingsplan, word je lid van ‘Nieuw Grondslag’, van de personeelsvereniging en werk je direct al samen met je nieuwe collega’s van zowel binnen als buiten en krijg je ook al snel klantcontact.

“Het voelt als een warm nest” is een kreet die wij vaak horen. Van de laatste tien mensen die er bij Grondslag zijn aangenomen zijn er vijf aangedragen door collega’s. Dat geeft aan hoe onze huidige medewerkers tegen Grondslag aankijken.

Grondslag is inmiddels uitgegroeid tot een middel groot bedrijf. Trots op wat er nu staat is een overheersende emotie. Het aantal mensen dat Grondslag verlaat is laag evenals het verzuimpercentage.

Een prettige werksfeer, vaktechnische uitdaging en waardering voor wat je presteert zijn super belangrijk.  Diverse personeelsuitjes en evenementen per jaar, attenties en de winstdelingsregeling zijn mooi meegenomen.

Ben je enthousiast geworden ? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op!

Top