Bodem & Advies

Advies waar u wat aan heeft

De belangen van de klant zijn bij het resultaat van een bodemonderzoek altijd groot. Daarom is onze organisatie ingesteld op het leveren van snelle, deskundige service.

Een goede voorbereiding

De adviseurs van Grondslag zijn optimaal betrokken en stellen alles in het werk om gericht in te spelen op het belang van de klant. Ieder onderzoeksproject start met een oriënterende voorbereidingsfase, waarin we luisteren naar uw wensen en behoeften. Welke informatie heeft u nodig? Welke wensen heeft u? Waar bevinden zich de kwetsbare plekken? Is een combinatie met ander onderzoek wenselijk of nodig, zoals afzet van grond of andersoortig onderzoek? Het beantwoorden van deze vragen vergt een intensieve wisselwerking tussen de klant en onze projectleider.

Vakgerichte bijscholing

Uniformiteit speelt een belangrijke rol bij de uitvoering van het veldwerk. Een eenduidige aanpak voorkomt mogelijke twijfel over de reproduceerbaarheid van de verzamelde gegevens. Onze persoonlijk gecertificeerde monsternemers volgen regelmatig vakgerichte bijscholingen om op de hoogte te blijven van de actuele ontwikkelingen. Denk aan asbestherkenningscursussen, DLP-cursussen, veiligheidstrainingen en bodemclassificatie-onderwijs.

Snelle service voor een scherpe prijs

Grondslag kenmerkt zich door snelle service en een goede prijs-/kwaliteitverhouding. De standaardprocedure voor het uitvoeren van verkennend bodemonderzoek en overdracht van onderzoeksgegevens bedraagt circa een maand vanaf de opdrachtverlening. In urgente situaties beschikt Grondslag over voldoende flexibiliteit om het onderzoeksproces binnen een week af te ronden. Onze efficiënte organisatie en lage overhead staan bovendien garant voor scherpe prijzen.

Bij Grondslag wordt voor ieder project één eindverantwoordelijke aangewezen. Dit voorkomt verlies van informatie en beperkt het totaal aantal benodigde uren. Voor de opdrachtgever betekent deze centralisatie het gemak van één aanspreekpunt.

Advies over bodemonderzoek nodig?

Heeft u advies over bodemonderzoek nodig of wilt u een bodemonderzoek door Grondslag laten uitvoeren? Neem direct contact met ons op.

Onze expertises op het gebied van bodem en advies

Bodemonderzoek
Partijkeuringen
Waterbodem onderzoek
Asbestonderzoek
Saneringsbegeleiding
Geohydrologie
Kunstgrasvelden

Heeft u advies over bodemonderzoek nodig of wilt u een bodemonderzoek door Grondslag laten uitvoeren?