Werken bij Grondslag

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je jouw passie voor bodemkwaliteit, wegenbouw en veiligheid dagelijks in de praktijk kunt brengen? Kom dan werken bij Grondslag!

Ruim drie decennia lang houden wij ons bezig met onderzoek en advies op gebied van milieukundige bodemkwaliteit, wegenbouwadvies en Arbo/veiligheid voor overheden, bedrijfsleven en particulieren. Dit gebeurt vaak in combinatie met een ontwikkelings- of bouwplan, vergunningaanvraag of transactie.

Jouw toekomstige team bestaat uit 80 enthousiaste collega’s, werkzaam vanuit drie vestigingen: Kamerik, Heerhugowaard en Steenwijk.

Kom je werken bij Grondslag? Dan staan werkplezier, een fijne werksfeer en collegialiteit centraal. Wij werken op basis van waardering en beloning en bieden zekerheid en uitdaging in het werk. Iedereen werkt op zijn of haar eigen niveau en krijgt de mogelijkheid om door te groeien. Wij vinden deze individuele ontwikkeling erg belangrijk. Zo werk jij niet alleen aan je eigen werkzaamheden, maar ook aan jouw persoonlijke groei zodat je jezelf volledig kunt ontwikkelen.

Enthousiast geworden? Bekijk dan onze openstaande vacatures of solliciteer voor een (afstudeer)stage! Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie!

Grondslag Werkenbij

Werken bij Grondslag? Bekijk onze vacatures!