Over ons

Grondslag is opgericht in 1991 en houdt zich bezig met onderzoek en advies op het gebied van milieukundig bodemonderzoek, partijkeuringen, waterbodemonderzoek en begeleiding van bodemsaneringen. Daarnaast hebben we een afdeling Wegenbouwkundig onderzoek en Veiligheid/ARBO.

Grondslag is een dynamisch middelgroot bedrijf en heeft circa 80 medewerkers in dienst, verspreidt over drie vestigingen in Heerhugowaard, Kamerik en Steenwijk. We beschikken over professionals met diverse expertises die breed inzetbaar zijn. Onze orderportefeuille wordt gevuld door een groot aantal vaste klanten, die Grondslag met name waardeert vanwege de klantgerichte en praktische aanpak, korte communicatielijnen en gunstige prijs-/kwaliteitverhouding. Onze klantenkring bestaat onder andere uit overheden, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren. Iedereen met een terrein kan klant bij Grondslag zijn.

Grondslag is een no-nonsense bedrijf waarbij kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. We adviseren de klant over wat zij daadwerkelijk nodig hebben: niet meer en niet minder. Dit in combinatie met de goede sfeer en korte communicatielijnen binnen het bedrijf, zorgen ervoor dat Grondslag uw ideale partner is.

Grondslag Bodem en advies, Begeleiding van VCA

Kom meer te weten over Grondslag

Gedachtengoed
Visie en kernwaarden
Duurzaamheid

Heeft u advies over bodemonderzoek nodig of wilt u een bodemonderzoek door Grondslag laten uitvoeren?