Stage of afstuderen

Stagiaires zijn altijd welkom bij Grondslag! Wij versterken ons bodemteam regelmatig met stagiaires en bieden daarnaast ook de mogelijkheid om een afstudeerproject uit te voeren binnen het bedrijf. Grondslag is tevens een geregistreerd leerbedrijf bij het Sbb (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Wij hebben plaats voor zowel MBO studenten als HBO en universitaire studenten. Daarnaast is er ook kans op een vaste baan na je stageperiode. Diverse stagiaires en afgestudeerden zijn inmiddels werkzaam bij Grondslag.

Jouw stage bij Grondslag

Als stagiair draai je mee in de gehele organisatie. Er wordt een evenredige verdeling gemaakt tussen voorbereiding (terrein-inventarisaties/-voorbesprekingen historisch onderzoek), buitenwerk (monstername grond en grondwater) en kantoorwerk (maken offerte, schrijven rapportage, werken aan het stageverslag). Daarnaast is er ruimte voor het bezoeken van een bodemsaneringsproject in uitvoering en het bezoeken van het laboratorium.

Leerdoelen

Het is de bedoeling dat je aan het eind van jouw stage het vakgebied bodemonderzoek/bodemsanering/bodembeheer goed hebt leren kennen en eventuele leerdoelen hebt behaald. Daarnaast heb je inzicht verkregen in het werken bij een dynamische en resultaatgerichte onderneming. Tot slot dien je de afweging tussen het werken bij de overheid versus bedrijfsleven, en het werken bij een groot bedrijf versus een klein/middelgroot bedrijf gefundeerd te kunnen maken.

Afstudeerproject

Grondslag heeft verschillende mogelijkheden voor een afstudeerproject. We stellen samen het onderwerp van jouw afstudeerproject vast. Uiteraard kan je ook zelf een voorstel doen. Grondslag streeft naar een afstudeerproject dat leidt tot een concreet product voor haar organisatie.

Begeleiding

Als stagiair word je begeleid door een vaste mentor, waarmee je regelmatig overleg hebt over zaken als tevredenheid/werkvreugde, werk, schoolverslagen, functioneren binnen de groep, etc. Voor de dagelijkse begeleiding bij de werkzaamheden kun je uiteraard ook terugvallen op de overige collega’s. We proberen met z’n allen om er een leuke en leerzame periode van te maken. Een stagevergoeding is uiteraard bespreekbaar.

Meer informatie

Er is ook de mogelijkheid om bij een van onze andere afdelingen stage te lopen of af te studeren. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een stage of afstudeerproject bij Grondslag, neem dan contact op met:

Grondslag vestiging Heerhugowaard
Tel: 072-5729457 of mail: personeelszaken@grondslag.nl