Stage of afstuderen bij Grondslag

Stagiaires zijn altijd welkom bij Grondslag! Wij versterken ons bodemteam regelmatig met stagiaires en bieden daarnaast ook de mogelijkheid om een afstudeerproject uit te voeren binnen het bedrijf. Grondslag is tevens een geregistreerd leerbedrijf bij het Sbb (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Wij hebben plaats voor zowel MBO studenten als HBO en universitaire studenten. Daarnaast is er ook kans op een vaste baan na je stageperiode. Diverse stagiaires en afgestudeerden zijn inmiddels werkzaam bij Grondslag.

Stage lopen bij Grondslag

Als stagiair nemen we je mee in de gehele organisatie en maken we een gelijke verdeling tussen alle werkzaamheden. Zo ben je het ene moment bezig met voorbereiding, denk aan terreininventarisaties of voorbesprekingen historisch onderzoek en ben je het andere moment druk met buitenwerk, denk aan monstername van grondwater en grond. Vervolgens zetten we je aan het werk op kantoor en maak je offertes, schrijf je rapportages en werk je aan je stageverslag. Ook is er ruimte voor het bezoeken van een bodemsaneringsproject in uitvoering en het laboratorium. Je krijgt dus écht een kijkje in de keuken van het vak.

Wat ga je leren?

Aan het eind van je stage heb je het vakgebied bodemonderzoek, -sanering en -beheer goed leren kennen en heb je eventuele leerdoelen behaald. Daarnaast heb je inzicht verkregen in het werken bij een dynamische en resultaatgerichte onderneming. Tot slot dien je de afweging tussen het werken bij de overheid vs. bedrijfsleven, en het werken bij een groot bedrijf vs. klein/middelgroot bedrijf gefundeerd te kunnen maken.

Begeleiding

 

Je wordt begeleid door een vaste mentor, waarmee je regelmatig overleg hebt over zaken als werkvreugde, werk, schoolverslagen, het functioneren binnen de groep en nog veel meer. Uiteraard staan ook de overige collega’s voor je klaar, voor begeleiding van de dagelijkse werkzaamheden. Samen maken we er een leuke, leerzame periode van. Een stagevergoeding is uiteraard bespreekbaar.

Afstuderen bij Grondslag

 

Aan de slag met je afstudeerproject bij Grondslag? Samen stellen we het onderwerp van jouw afstudeerproject vast, maar je kunt uiteraard ook zelf een voorstel doen. Wij streven naar een afstudeerproject dat leidt tot een concreet product voor de organisatie. Samen zorgen we voor een pakkend afstudeerproject, waarmee je een mooi eindcijfer binnenhaalt!

Direct solliciteren?

Ben je enthousiast geworden en wil jij stage lopen of afstuderen bij Grondslag? Vul dan direct onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Grondslag Heerhugowaard via 072-5729457 of  personeelszaken@grondslag.nl

Hoe ziet ons sollicitatieproces eruit?

Solliciteren

Vul onderstaand formulier in en upload je CV. Vul hierbij ook je motivatie in.

Contact

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sollicitatiegesprek

We nodigen je uit voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor.

Welkom bij het team

Pas je bij ons team? Dan feliciteren wij je met je nieuwe baan!

Stage of afstuderen bij Grondslag