Onze denkwijze

Wij werken voor diverse soorten opdrachtgevers, zoals particulieren, bedrijven, aannemers, gemeenten en provincies. Grondslag wordt voornamelijk ingeschakeld om de klant te adviseren over zijn of haar vraag. Alle werkzaamheden die wij uitvoeren lopen in lijn met de kern van ons bestaan:

HET DENKEN AAN EN NAMENS DE KLANT STAAT ALTIJD CENTRAAL.

Wij brengen een passend advies uit, wat daadwerkelijk aansluit op wat de klant nodig heeft. We doen ons best om de klant te leren kennen en ons in bijbehorende situatie in te leven, voordat wij een offerte opmaken. Grondslag levert maatwerk om iedere klant zo goed mogelijk te helpen.

Ondanks de huidige wet- en regelgeving is er nog steeds ruimte voor keuzes. Daarom bepalen we samen met u de juiste en meest passende route, zodat we tot een oplossing komen die kwalitatief aan uw eisen voldoet en zowel praktisch als economisch de beste keuze is. Hierbij schromen wij niet om nieuwe ideeën direct in praktijk te brengen.

Door bovenstaande denkwijze als basis door te voeren, heeft Grondslag door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd. We scoren structureel goed in ons klanttevredenheidsonderzoek en mogen een groot deel van ons werk uitvoeren voor een grote groep vaste klanten. Ook voor u gaan wij graag aan de slag!

Heeft u advies over bodemonderzoek nodig of wilt u een bodemonderzoek door Grondslag laten uitvoeren?